Dette sier foreldrene om Heimvang barnehage :

Fanny 2 år

Mamma Anne Cathrine Hernæs forteller

Vi er strålende fornøyd med Heimvang barnehage og følte oss trygge fra første dag. Vi merker at Fanny lærer masse i form av tall ord, kroppsdeler og sanger. Hun utvikler seg og trives veldig godt.

Personalet er veldig hjelpsomme og imøtekommende. Jeg får nok informasjon fra pedagogiske ledere og alle andre ansatte. Hvis det er noe jeg lurer på så får jeg raskt svar.

Utformingen av  uteområdet/lekeplassen er veldig bra. Dessuten er barna på tur nesten hver dag, både på lengre og kortere turer.

Beliggenheten  er perfekt for oss. T-banen ligger rett ved barnehagen, det gjør det lett for oss å hente og levere.

Det jeg liker best med Heimvang Barnehage er at den er liten, koselig og profesjonelt drevet.

Jeg vil absolutt anbefale Heimvang Barnehage til andre og det har jeg allerede gjort. Jeg er fornøyd med størrelsen på barnehagen og føler jeg har god kommunikasjon med alle ansatte.

Harald 1 år

Mamma Anne Louise Capellen forteller

Vi er veldig fornøyde, Harald ble godt tatt imot og jeg synes det er et bra pedagogisk opplegg. Det er veldig gøy å følge med hva som legges ut av bilder i løpet av dagen på hjemmesiden.

Uteområdet er veldig godt tilpasset aldersgruppen og de ansatte er flinke til å finne på ting som passer til barnegruppen.

Jeg synes at de ansatte er veldig flinke og jeg har stor tillit til dem, jeg synes det er bra at det er en litt mindre barnehage og mindre barnegrupper slik at det er lettere å gjøre ting med barna. Vi er også veldig fornøyde med at barna får servert varm mat i barnehagen.

Heimvang Barnehage er en barnehage som er trygg, bra tilrettelagt og som viser mye omsorg.

Sonja 2 år

Far Mats forteller

Sonja var trygg fra første dag, og vi ser at hun trives godt med de voksne og barnegruppen.

Hun lærer masse, alt fra hverdagslige ting, påkledning, sang og musikk.

Vi kjente ingen da vi begynte, men Sonja har fått masse venner. Vi møter til stadighet flere av barna på t-banen og det er gøy å se hvor bra forhold de har til hverandre også utenfor barnehagen.

Det har vært masse mer turer enn jeg hadde trodd, og de ansatte er flinke til å finne på ulike aktiviteter.

Barnehagen ligger veldig nærme t-bane og det er alfa omega!

Det er gode parkeringsmuligheter som gjør det lett ved henting og levering

Det har skjedd veldig mye på kort tid, hun gikk fra å være en baby til å ha blitt en jente som kan gjøre ALT selv.

Jeg vil anbefale Heimvang barnehage, det er ingen tvil om at barna har det trygt og godt og utvikler seg bra, vi er veldig fornøyde.

Imogen

Mor og far Caitlin og Josh forteller

We have had such a great experience with Heimvang Barnehage. It’s so easy to communicate with the people working there, we feel like she’s learning a lot and our daughter Imogen is very happy!

The structure is good and we especially like the themes for each month and the learning experience connected to that.

We are from the US so we are not used to that the kids are that much outside, especially at this age. So we are amazed at how much the kids are outside, and how much of the activities that take place in the garden. Imogen has developed her confidence. She climbs and kicks ball, and really likes being outdoors.

We always get our questions answered from staff. Moreover, we really like how they update what they are doing during the day on the website, with pictures and small notes on how the day was.

Its’s so nice to see how Imogen´s language, personal skills, and discipline, has changed during her time in the kindergarten. From being this little baby she’s now a little person that easily switches from Norwegian to English. It’s clear to see that her tutors are working with the language in form of songs and stories. She’s now able to tell us about how her day was, about all of her friends, and what they have been doing. That is great!

The kindergarten is small so it’s a great transition from our home. The staff are proactive, and work good together. The kids LOVE it there!