Heimvang barnehage

Heimvang barnehage har som formål å sikre en myk overgang fra barnets hjem - hvor barnet får all oppmerksomhet - til et liv sammen med andre mennesker.

Heimvang barnehage åpnet i 2003. Høsten 2013 ble barnehagen fornyet både inne og ute.

Lokalene som barnehagen disponerer er lyse og delikate, med gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg - som garanterer frisk luft til enhver tid.

Lekeplassen har norskproduserte apparater med klatrestativ, flere husker, karusell, postbil og lekehus. Hagen har grønn plen og høye tær som beskytter mot vær og vind, hvor man får en god følelse av å være ute i naturen.

Barnehagen holder til i underetasjen av dette huset, som heter Heimvang. Det er et av de første husene som ble bygget i området, og har et historisk sus over seg. Huset er i sin originale stand, men ble totalerenovert i 2007.