Blåmeis

Patrick Kyle S

Stilling: Assistent

Patrick har jobbet i Heimvang barnehage fra høsten 2018. Han er en rolig, varm og omsorgsfull person som trives godt med de minste barna.

Sandra P

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Sandra Pachard kommer opprinnelig fra Equador. Hun har studert psykologi, pedagogikk og smykkedesign og har i perioder fungert som pedagogisk leder med dispensasjon. Sandra er ansvarlig for HMS og en drivende kraft bak den fine barnekunsten på Heimvang.

Kolibri

Magnus H

Stilling: Medarbeider

Magnus Holen er en glad gutt fra Averøya i Møre og Romsdal. Han har tidligere jobbet som reiseleder i Hellas og trives når det er liv og røre. Ved siden av jobben i Heimvang barnehage tar han deltidsutdanning for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder,

Ingrid A

Stilling: Pedagogisk leder
ingrid.akselsen@gmail.com

Ingrid har en bachelor i spesialpedagogikk, og et årsstudie i psykologi. Hun er glad i barn og opptatt av at alle skal trives i barnehagen!

Ugle

Sofie Swainsbury

Stilling: Pedagogisk leder
sofiemichelle@live.no

Sofie har en bachelor i psykologi Studiet handler om mennesker og i faget pedagogikk fikk hun karakteren A. Sofie er spesielt interessert i psykologien rundt barns læring, mestring og ferdighetsutvikling. Som pedagogisk leder i barnehagen gleder hun seg over å bruke teorien i praksis.

Elisaveta G

Stilling: Vikar

Patrick J

Stilling: Medarbeider

Jeg er en livlig og glad gutt fra Nittedal. Tidligere jobbet som tømrerlærling, men tok en brå sving til noe som var mer givende for meg. For meg er det viktig å kunne utgjøre en forskjell og det å jobbe i barnehage er en herlig måte å oppnå det på. Jeg er utrolig glad i barn, Latter, lek og læring, for meg er det den perfekte ernæring.

Andre ansatte

Sidsel Dalen

Stilling: Daglig leder
reporteren@mac.com

Sidsel startet barnehagen i 2002, da hun ikke fikk barnehageplass til sin eldste sønn. De første seks årene var barnehagen i familiens leilighet: Åtte barn, seksten foreldre og to ansatte kom og gikk gjennom kjøkkenet hver dag. Sidsel har vært tett på den daglige driften hele veien, også etter at barnehagen fikk nye lokaler i 2008, og utvidet antall barn og ansatte i 2012. Sidsel er en aktiv og engasjert eier som jobber for et overordnet mål: Trivsel for i barnehagen, både for store og små.